Hani Ismail Karawan 5 hrs · اخبار .. اهرام .. جمهورية اقرا عن الست اللي كلت دراع جوزها وعجبها الطعم قامت كلت دراعها ..!! كتبت عن الصورة الذهنية اكثر من مرة .. زغروطة رنت ف بيتنا لما خدت واحد لايك وصلحه ..!! الصورة الذهنية فى نفوخى وقد تم نفخه من فوق لان حضرتنا محافظ على حرمة اللى تحت ومفيش فرج قدام البيت ولا ف مصنع او غيط ..خبر من شيكاغو اللي قررت اباحة الحشيش بعد اباحة الخمور بعد ما شغلت الدنيا بعبقرية اجرامية للمرحوم آل كابونى واه يا جنونى سابوا الخمرة تهرى الكبد ومنعوا الحشيش واللي بيشرب خمرة مخه بيروح وما يجيش !! قال فقهاء القانون المحلى فى شيكاغو ان الاف المساجين وقدهم متهمين بحيازة الحشيش وهو شكل المعجون من اوراق الساحرة ماريجوانا ستمحي تهم الحيازة والتعاطى بفضل كفتة عبعاطى القانونية وتصبح الاحكام والعدم سواء بسواء وبلاش حسد وار من بتوع الحسد اللي عايشين لا ف الوجود ولا ف العدم ..!! الصورة الذهنية خرجت من الدماغ واترمت علي شاشة الكمبيوتر وبصت لي بصة ولا عيون الوردة بتاعة حقوق والمكتوب بيقول فاكر ايه عن الحشيش يا حضرة المجنون اللي عايش على حرف الكون ..؟! الحشيش موجود في كل درج ف اي قسم ويخرج منه على جيبك ويطلع منه فى حرز وتاخد اربع ايام هرش مبدئي فى تخشيبة نام فيها حمادة عبده وكمان مكتوب علي ورق وبقلم يوسف ادريس عن الطبيب اللى راح المركز بعد الغروب وقعد مع صاحبه الضابط وهو بيملي محضر ويكتبه الصول فرحات وحبس المذكور وعرضه ع النيابة لما يطلع صبح من غير شمس وطلعوا الاثنين الى سطوح المركز لتدخين المغربي الاصلى واسحب وبرقلي ..!! الصورة الذهنية تختلف باختلاف مستوي المعرفة وعمق او ضحالة التجربة الانسانية وتخرج للبحلقة بطريقة لا ارادية وهكذا نفهم الحياة الدنيا .. بدون الصورة الذهنية تختفي كل الفروق مقارنة بالاستاذ حمار فحضرته عنده صور ذهنية تقتصر علي فهم حزمة برسيم او ريحة حمارة عملت عمل للحبل ولو شاف كرباج يعرف انه لو تاه عامدا متعمدا حيسيبوه وينزلوا ضرب ف البردعة وهو يجري ع الحمارة وردة المرقعة !!!! ( دكتور هاني اسماعيل ) Image may contain: one or more people, eyeglasses and closeup

Categories Uncategorized
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close